program


Casual Funk - Quintet

Casual Funk - Quintet

En smooth jazz oplevelse med sjæl

Bandet Casual Funk, der spiller let tilgængelig pop-jazz også kendt under betegnelsen smooth jazz, er klar til at underholde jer. Når Casual Funk giver koncert, som de har gjort på blandt andet  kanderborg Festival, Århus og Middelfart Jazz Festival med flere, er der dømt New York’er-stemning i selv de mindste byer i Danmark.

Med Jesper Gruschy på saxofon bliver der kræset for publikum denne aften, hvor man kan forvente sig at høre overvejende egne kompositioner fra blandt andet deres cd’er ”Novelty” & ”A new beginning” samt fortolkninger af andres klassikere. Der er lagt an til til store solo-præstationer fra alle bandets medlemmer, som forstår at komme ud over scenekanten.

”Musikken blev spillet i en tæt funk, hvor improvisationer og et rytmisk underlag af forrygende grooves dannede ramme om en musik, der spredte sig i rummet som små magiske energiperler”
- KOLDING UGEAVIS


Unum. siddepladser

PÅ PLAKATEN


Kreative Dage

MesseC

NORDENS SUVERÆNT STØRSTE KREATIVE MESSE

Velkommen på jubilæumsudgaven af Kreative Dage…

Med hits som ”Forstenet” og ”Om igen” har Karl William for alvor slået…

Oplev romantik, komik og ikke mindst evergreens komponeret af Kai Normann Andersen.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: