program


Cello og champagne-vandring ved Stevns Klint

Cello og champagne-vandring ved Stevns Klint

Denne vandretur er til dig, som vil opleve Stevns Klint til lyden af cellomusik i verdensklasse og med boblende champagne i glasset.  Læs mere

Vi går fra Rødvig ad Trampestien, hvorfra vi har storslået udsigt til klint, hav og himmel!

 

Foto: Julia Severinsen

Din lokale guide vil kort og levende fortælle dig om Boesdal Kalkbrud samt Stevns Klints berømte fiskeler, som indeholder rester efter den katastrofe, som medførte bl.a. dinosaurernes udslettelse.

 

I Boesdal Kalkbrud vil den verdensanerkendte cellist Jacob Shaw lade dig opleve en unik, intim koncert i et råt magasin fra dengang Boesdal var et aktivt kalkbrud. Efter i mere end 10 år at have spillet koncerter i hele verden, eksempelvis i Royal Albert Hall og Carnegie Hall, har Jacob nu bosat sig på Stevns, hvor han har etableret Scandinavian Cello School. Jacob vil tage dig igennem en stemningsfuld musikalsk rejse, hvor du vil opleve  klassisk musik fra forskellige tidsaldre.

 

Fotos: Julia Severinsen

Til nogle af koncerterne vil Jacob akkompagneres af prisvindende strygere.


D. 6. august gæster gruppen NOVO Quartet. 
NOVO Quartet består af Kaya Kato Møller og Nikolai Vasili Nedergaard, violin, Daniel Sledzinski, bratsch samt Signe Ebstrup Bitsch, cello. I 2019 spillede de sig til en semifinaleplads i Carl Nielsen International Chamber Music Competition 2019. Lyt til deres optræden her

D. 13. august gæster gruppen LiveStrings med Nicolai Kornerup.
Gruppen består af Andrea Gyarfas Brahe og Karen Johanne Pedersen, violin; Sidsel Most, bratsch; og Live Johansson,  cello. Nicolai Kornerup gæsteoptræder på accordeon & klaver. LiveStrings’ musikere er alle klassisk uddannet fra musikkonservatorier rundt om i hele verden og arbejder også i nogle af landets største orkestre såsom Danmarks Radios Symfoniorkester og Copenhagen Phil. Lyt til dem her i en optræden på DR 

 

Efter koncerten kan du nyde champagnen i Boesdals imponerende pyramide eller ved vandet med udsigt til klinten. Herefter går vi tilbage til Rødvig.

Foto: Julia Severinsen

Vandreturen er i alt ca. 4 km.

Handicap

Funktionsbesværede kan nyde koncerten og champagnen og få adgang med handicapbil til Magasinet. Kontakt Klintetours, hvis du ønsker at benytte dig af denne mulighed. 

Børn og unge

Børn og unge kan deltage, hvis de forstår, at de skal være helt stille under koncerten og når guiden fortæller. De betaler dog samme pris som voksne. 

Der serveres naturligvis et alkoholfrit alternativ til champagne. 

Hunde

Hunde kan desværre ikke deltage i denne vandretur. 

Corona-forholdsregler

Arrangørerne har fokus på hygiejne og vi holder fysisk en passende afstand til hinanden, hvilket er muligt, da max 40 kan deltage.

Sponsorer 

Cello og champagnevandringerne kunne ikke være afholdt uden økonomisk støtte til musikken. 
Vi takker derfor: 

* Stevns Kommune, som har støttet via deres Kulturpulje.

* Gramex/Dansk Musiker Forbund, som har støttet via deres pulje til musikfremmende formål under Corona-krisen.

* Scandinavian Cello School, som har støttet med midler til at finansiere udgifter til gæste-musikerne. 

 

Arrangører

Klintetours 
Anne fra Klintetours er din guide på vandreturen. Hun er dedikeret til at give mennesker gode oplevelser i naturen, hvor hovedvægten er på ro, velvære, hyggeligt samvær samt samhørighed med naturen.
Anne har boet på Stevns i 13 år og elsker at der er ro, højt til himlen og en uhøjtidelig stemning.
Anne er partner i Stevns Klint Verdensarv, og er sammen med de øvrige ca. 80 partnere  med til at formidle de mange spændende fortællinger om Stevns Klint, ligesom vi formidlre de mange andre gode historier om at bo, opleve og smage på Stevns.

www.klintetours.dk 

 

Scandinavian Cello School

Jacob Shaw fra Scandinavian Cello School (SCS) er internationalt anderkendt cellist. SCS er lokaliseret i Lund nær Rødvig.
SCS tilbyder støtte, undervisning og retræter gratis til unge cellister fra hele verden, som spiller på topniveau. Det er verdens første permanente Cello-center og har siden åbningen i 2018 haft over 100 besøgende cellister fra 5 forskellige kontinenter. 
Når der ikke er studerende, er det muligt at komme på ferie i det skønne landbyhus.

www.scandinaviancelloschool.com 

Klik her for at læse artikel om Celloskolen

 

 

Praktisk info

Start- og slutsted
Flagstangen i Krohaven overfor Rødvig station samt Rødvig Kro- og Badehotel

Østersøvej 6

4673 Rødvig

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Velkommen til Nordsjælland.

CPH Art Space er et helt nyt koncept for at skabe rum og…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: