program


Cirkel

Cirkel

I en smuk scenografi oplever Sofie Pallesen sjove og pudsige hverdagsmirakler i en musikalsk, nonverbal forestilling med masser af bevægelse.

 Læs mere

Billettyper


90.00 kr.
Billet

Dato CIRKEL er en forestilling, som leger med det cirkulære og de uendelige kredsløb i naturen, i hverdagslivet og i dyr.
I en smuk scenografi oplever Sofie Pallesen sjove og pudsige hverdagsmirakler i en musikalsk, nonverbal forestilling med masser af bevægelse.CIRKEL er en sjov forestilling om, hvordan vi oplever os selv, som en del af en større sammenhæng. Historierne rummer stor enkelhed og stor kompleksitet ogkan opleves på flere planer af de 2,5 til 6- årige.

Bevægelse med musik, lys, farver og mimik vil appellere til de mindste, mens indsigten i kredsløbet og den store helhed, vil tale til de større børn. Cirkelbevægelsens universelle skønhed er inspiration til forestillingen.

Medvirkende:  Sofie PallesenKomponist:Thomas DinesenInstruktion: Solveig WeinkouffScenografi:Filippa BerglundKoreografi: Sofie PallesenDukkemager:Sigurd DissingProducent:Teater Baglandet og Teater MaskenAldersgruppe: 2,5 – 6 årigeVarighed: ca. 30 min.

 

PÅ PLAKATEN


En moderne klassiker om utroskab I Pinters berømte trekantsdrama er nettet af løgne…

Kim Fupz sjove og rørende historie nu som teater. Aldersgruppe: Fra 5 år…

Med CANDLE IN THE WIND får I den musikalske historie om 70’erne, og…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: