program


Cirkelines museskole

Cirkelines museskole

Giv dine børn eller børnebørn en lærerig og underholdende oplevelse med denne magiske, morsomme og fantasifyldte teaterforestilling med musik af Hans-Henrik Ley.

Det bliver ren nostalgi i Nakskov teatersal, når vi får besøg af den karakteristiske pige med det strittende sorte hår, den røde sortprikkede kjole, de bare fødder og hendes musevenner, Ingolf og Frederik.

Ingolf og Frederik skal lære bogstaverne at kende. Cirkeline har lavet en skole, hvor musene lærer om alfabetet og bogstaverne, og hvad der rimer på dem.

Det er en familieforestilling, der er fyldt med sange, og hvor børnene er aktive deltagere. Børnene lærer, hvad alfabetet kan - og kan man bruge matematik, når man leger?

Forestillingen varer 45 minutter.

Der er 3 medvirkende bl.a. Anne Blomsgård.

(Teater Next)

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Velkommen til Odsherred.

Bestig 228 trin - og oplev den fantastiske udsigt over hav og fjord…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: