program


Copenhagen Art Space

Copenhagen Art Space

CPH Art Space er et helt nyt koncept for at skabe rum og ramme om kunst af høj kvalitet.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Søndag, 31. Marts 2024

CPH Art Space

CPH Art Space er et helt nyt koncept for at skabe rum og ramme om kunst af høj kvalitet. Det er anderledes kunstudstilling med salg af kunst, fordi der bliver lagt vægt på, at rummet og aktiviteterne spiller kreativt sammen med de udstillede værker i et nyt format, der bryder med den vante forestilling om en stand. Ved denne udstilling benyttes megavægge med målene 3,6 x 3,6 m der i sig selv skaber et skulpturelt udtryk i rummet.
 

Hvor og hvornår

Sted:
Docken
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn

 

Åbningstider:  
Fredag  d. 29. marts   kl. 10 - 16.30
Lørdag  d. 30. marts   kl. 10 - 16.30
Søndag d. 31. marts   kl. 10 - 16.30

 

Billetten gælder til alle dage

Aktuelt


Er du til klassiske motorcykler og Triumph i særdeleshed, så kom til Haaning Collection lørdag den 25. maj, hvor det er lykkes os at få Kim Buster Reinhardt til at komme og holde foredrag om sine mange oplevelser med motorcykler, og i særdeleshed de klassiske Triumph motorcykler. Benyt denne enestående mulighed for at høre Kim fortælle om Reinhardt familiens mangeårige samarbejde med den gamle Triumph fabrik i England, sine personlige relationer til mange af nøglepersonerne omkring Triumph og flere sommerferiejobs på Triumph fabrikken. Ved ankomst kan man købe en flæskestegssandwich og drikkevarer, som bliver udleveret i pausen. Efter foredraget vil der være mulighed for at kigge rundt i Haaning Collection.

En rundvisning på Vejrhøj Vingård - i marken og vineriet - med smagsprøver.

Kom og lav økologiske sæber i forskellige former og farver. Tilsæt duft, glimmer og blomster og lav dine helt egne sæber. En hyggelig stund sammen med familie, venner og kollegaer. Ud over tilmeldingsgebyret på 75,00kr. koster kurset 120,00kr. Dette er betaling for materialer og betales på dagen. Mach deine eigene ökologische Seife, Seifen Kursus für Große und Kleine Erlebe eine gemütliche, HYGGE – STUNDE, mit deiner Familie, Freunden und Kollegen. Zusätzlich zur Anmeldegebühr von DKK 75,00. Der Kurs kostet DKK 120,00. Hierbei handelt es sich um eine Materialvergütung, die vor Ort bezahlt wird.

PÅ PLAKATEN


Visit Odsherred

Velkommen til Odsherred.

Hvis din campingenhed er mindst 30 år gammel, kan du overnatte på træffets Nostalgicamping, der er en del af udstillingsområdet.…

Kom med til Familiesøndag den 28. april, hvor vi går på opdagelse i vores sanseudstilling FABRICA, der er fyldt med…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.