program


Cykelferie på ISTIDSRUTEN - 6 dage

Cykelferie på ISTIDSRUTEN - 6 dage

Denne cykelpakke på ISTIDSRUTEN tager den rejsende igennem det danske istidslandskab i Nord/Vest-sjælland. Rejsen inkluderer overnatninger, morgenmad hver dag, rutevejledning, bagagetransport, eksklusiv middag, stjernekiggeri & overnatning på Observatoriet i Brorfelde og meget mere.

OBS: Angående afgangen 7 september!
Se…  Læs mere

Dato


OBS: Angående afgangen 7 september!

Afgangen 7. september er 1 dag kortere end de øvrige afgange da der ikke er inkluderet overnatning i Sorø på førstedagen. Overnatning i Sorø kan dog tilkøbes. Afgangen er dog fortsat den fulde Istidsrute med alle 5 etaper og 4 overnatninger inkl. bagagetransport, arrangement på Observatoriet i Brorfelde og rundvisning i Sagnlandet Lejre.

 

Rejsebeskrivelse

Tag på tohjulet eventyr og udforsk det nordvestlige hjørne af Sjælland der med sit unikke istidslandskab, som blev skabt for 20.000 år, byder på bølgende bakker, flade sø-landskaber og vilde heder. Gå samtidig på opdagelse blandt  områdets mange kulturoplevelser og stift bekendtskab med bl.a. bæredygtige gastronomi, vikingeskatte og astronomi. 

På vores cykelferier langs den nyeetablerede Istidsrute har vi sørget for alt det praktiske, så du blot skal hoppe på cyklen og begive dig igennem landskabet. Du vil undervejs opleve UNESCO Global Geopark Odsherred, hvor istidslandskabet er noget af Danmarks mest interessante og Naturpark Åmosen der med sit uforstyrrede dyreliv, gamle dybe skove og store søer er Sjællands sidste vildmark. Anneberg Kulturpark byder på mikrobryggeri, kunst og bæredygtig gastronomi, mens Observatoriet i Brorfelde - på toppen af De sjællandske Alper åbner op for geologiske og astronomiske oplevelser. På Istidsruten er det desuden også muligt at prøve kræfter med en ægte Tour de France bjergspurgt, når ruten går over Veddinge bakker og Vejrhøj-buen.

For fuld rejsebeskrivelse, dagsprogram, prisspecifikationer mm. se: waterman-danmarksrejser.dk/rejser/cykelferie-pa-istidsruten

 

PÅ PLAKATEN


Åbningstider
Lørdag d. 4. juni kl. 10.00 - 24.00
Søndag d. 5. juni kl. 10.00 -…

Vi skal arbejde med glasur, keramik og brænding over åben ild i de smukkeste omgivelser på Byaasgaard.
12. og…

Den 7. juni har du mulighed for at smage noget af det bedste indenfor dansk produceret vin.
Når Kelleris…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.