program


Cykelferie på ISTIDSRUTEN

Cykelferie på ISTIDSRUTEN

Denne cykelpakke på ISTIDSRUTEN tager den rejsende igennem det danske istidslandskab i Nord/Vest-sjælland. Rejsen inkluderer overnatninger, morgenmad hver dag, rutevejledning, bagagetransport, eksklusiv middag, stjernekiggeri & overnatning på Observatoriet i Brorfelde og meget mere.

OBS: Angående afgangen 7 september!
Se…  Læs mere

Dato5 etaper / 5 nætter:
Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 4.595.-

AFBUDSPRIS på udvalgte afgange: 3.995,-

 

5 etaper / 4 nætter*:
Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 3.995.-

 


* OBS. Afgangen 7. september er på 5 etaper / 4 nætter. Denne afgang inkluderer IKKE entré og rundvisning i Sagnlandet Lejre eller overnatning i Sorø på førstedagen - denne kan dog tilkøbes såfremt det ønskes. Rejsen inkluderer fortsat alle øvrige elementer som er listet ovenfor.

 

 

Rejsebeskrivelse

Tag på tohjulet eventyr og udforsk det nordvestlige hjørne af Sjælland der med sit unikke istidslandskab, som blev skabt for 20.000 år, byder på bølgende bakker, flade sø-landskaber og vilde heder. Gå samtidig på opdagelse blandt  områdets mange kulturoplevelser og stift bekendtskab med bl.a. bæredygtige gastronomi, vikingeskatte og astronomi. 

På vores cykelferier langs den nyeetablerede Istidsrute har vi sørget for alt det praktiske, så du blot skal hoppe på cyklen og begive dig igennem landskabet. Du vil undervejs opleve UNESCO Global Geopark Odsherred, hvor istidslandskabet er noget af Danmarks mest interessante og Naturpark Åmosen der med sit uforstyrrede dyreliv, gamle dybe skove og store søer er Sjællands sidste vildmark. Anneberg Kulturpark byder på mikrobryggeri, kunst og bæredygtig gastronomi, mens Observatoriet i Brorfelde - på toppen af De sjællandske Alper åbner op for geologiske og astronomiske oplevelser. På Istidsruten er det desuden også muligt at prøve kræfter med en ægte Tour de France bjergspurgt, når ruten går over Veddinge bakker og Vejrhøj-buen.

For fuld rejsebeskrivelse, dagsprogram, prisspecifikationer mm. se: waterman-danmarksrejser.dk/rejser/cykelferie-pa-istidsruten

 

PÅ PLAKATEN


Tag med det den tidligere Minestryger Marianne F, på et uforglemmeligt minikrydstogt på Roskilde Fjord.
6/7, 20/7, 3/8 Kl.…

Oplev det enestående og velbevarede krudtværksområde, tæt på Frederiksværks bymidte. Arealet udgør i dag et rekreativt og mangfoldigt kulturmiljø med…

Tag med det gode skib M/S Frederikke ud på bølgen blå på Danmarks største sø Arresø fra Ramløse Havn. Hver…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.