program


Dagsbillet - til højsæson

Dagsbillet - til højsæson

Dagsbillet til højsæson fra 26. juni til 8. august 2021
Adgangskrav: Coronapas / negativ covid-19 test - max. 72 timer gammel fra testtidspunktet
 Læs mere

DatoOplev Hjerl Hede i højsæsonen. Et kulturhistorisk museum, grundlagt i 1930 af H.P. Hjerl Hansen. Museets årstema "Kloge Folk og Trolddomsurter" vises rundt i museet i hele perioden med små skuespil, børneløb med en cyprianus til børn, levendegørelse rundt i  museets bygninger, hvor de viser og fortæller om landbolivet fra flere egne af Danmark. Hestevognen og damptoget kører hver dag. Haverne er genskabt som de så ud næsten som efter deres bygnings egns natur- og kulturhistorie, og sommernes tema viser skilte med urternes betydning. Madpakken må gerne medbringe og nydes hvor man ønsker i museet, på bænke og ved picnichuset. Museet legeplads er i 2021 blevet nyistandsat og fyldt med historiske- og nye legeelemeneter, bl.a. de gamle væltepetere, men også en "Børnenes gård" for de mindre er populær. Museets Restaurant Skyttegården har åbent hver dag i hele sommerferien. Ishuset ligeledes. Museumsbutikken har åbent på alle museets åbningsdage.

PÅ PLAKATEN


Hvor mange insekter kan vi finde i skoven og kan vi finde ud…

Kom med på omvisning i Sct. Bendts Kirke ved Martin Pavon

Grafisk workshop for hele familie med portrætmonotypi på Malergården.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: