program


Dagsbillet - til lavsæson

Dagsbillet - til lavsæson

Dagsbillet til lavsæson fra 10. august til 30. september 2021 (Mandage lukkedag)
 Læs mere

DatoOplev Hjerl Hede i lavsæsonen. Et kulturhistorisk museum, grundlagt i 1930 af H.P. Hjerl Hansen. De gamle bygninger fra 1546 til 1930´erne viser landbolivet fra flere egne i Danmark, idet museets bygninger er flyttet fra stort set hele Danmark til Hjerl Hede. Bygningerne er autentiske og således også interiøret som viser et tidstypisk hjem, gård, lade eller håndværksbygning. Haverne er genskabt som de så ud næsten som efter deres bygnings egns natur- og kulturhistorie. Madpakken må gerne medbringe og nydes hvor man ønsker i museet, på bænke og ved picnichuset. Museet legeplads er i 2021 blevet nyistandsat og fyldt med historiske- og nye legeelemeneter, bl.a. de gamle væltepetere, men også en "Børnenes gård" for de mindre er populær. Museets Restaurant Skyttegården har åbent 11-15 - Ishuset ligeledes. Museumsbutikken har åbent på alle museets åbningsdage.
(N.B. Ugentlig lukkedag - Mandage som ikke falder på en helligdag)

For mere info se www.hjerlhede.dk 

PÅ PLAKATEN


Maja Lisa Engelhardt skabte syv monumentale malerier til Socialdemokratiets gruppeværelse på Christiansborg.

Skru tiden tilbage og tempoet ned. Abelines Gaard er som en tidskapsel, hvor…

Kom med på en rundvisning i en af middelalderens mest spektakulære klosterruiner

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: