program


Dana Fuchs

Dana Fuchs

Banker dit hjerte for rock og soul? Så kom med, det bliver ikke bedre end det her!

Dana Fuchs fyrer den af, så publikum i dén grad bliver blæst bagover og revet med. Hun har en stemme, der er af samme kaliber som Janis Joplin’s, og en feeling, der simpelthen ikke kan undgå at røre enhver. Med et utroligt velspillende band bag sig og hende selv som alt fra en hvæsende, energisk furie til en blød, følsom engel på scenen, kommer hun hele følelsesregistret igennem i løbet af koncerten.

Om Dana Fuchs
Dana Fuchs er den store soulstemme fra New York. Med rødder i Florida, hvor hun sang gospel i det lokale kirkekor, har Dana Fuchs arbejdet sig op til at være et lysende talent i New Yorks rock- og bluesklubber. Hendes musik ligger helt klart i forlængelse af den store soul og blues tradition fra Aretha Franklin, Janis Joplin og Etta James. Stemmen lever op til forbillederne.

Salg af kaffe, øl og vand
Unum. siddepladser

Spisning kl. 18:30 ved tilkøbt spisebillet.
Menu:

Bouf Bourguignon lavet på okse inderlår serveres med ovnbagte risole kartofler, samt salat med dressing og hjemmebagte flutes

Dessert - Panna Cotta med dolche de leche (hjemmelavet karamel)

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

show med flere-gange-Danmarksmestrene i improcomedy

På Bork Vikingehavn kan du opleve den LEVENDE HISTORIE hver dag! Måske møder…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: