program


Dansk, danskere.....

Dansk, danskere.....

Med Valdemar Pustelnik

Komiker Valdemar Pustelnik præsenterer sin nyeste forestilling: "Dansk, danskere..."- en comedy performance om danskhed og nationalitet.
Danskheden er til debat. Hvad er det at være dansk? Hvem har ret til at være dansk? Og skal vi være overhovedet være stolte over at være danske?

I en interaktiv monolog, der blander komik, historiefortælling, klovneri og musik, inddrages publikum i en ekstatisk, overdreven fejring af vores folkesjæl, historie og kultur.
ADVARSEL! Forestillingen kan indeholde: Fællessang, bæltetasker, flag, leverpostej, krammere og overdreven fjol.

 

Pressen kommer til at skrive:"Hvis du kan forestille dig en sammenskrivning af Saxo´s Danmarks Krønike, Grundloven og Valhalla tegneserien... og så tænker at den er skrevet sammen af en kæmpestor idiot... Det er den her forestilling."

PÅ PLAKATEN


Syng med på en af verdens mest berømte filmmusicals.

Abonnementsforestilling

En komedie om livet fortalt bagfra

Det fjerede bonderøvsbal med partymusik - lækker kød- og salatbuffet - feststemning -…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: