program


Dario Campeotto

Dario Campeotto

60års jubilæum
Musikalsk Foredragsshow  Læs mere

60års jubilæum

Musikalsk Foredragsshow

Dario Campeotto blev berømt over night, da han i 1961 vandt det Danske Melodi Grand Prix med sangen Angelique. Den dansk/italienske sanger smeltede i høj grad unge pigehjerter, så han på gode dage modtog 150 fanbreve.

Nu har han valgt at fejre sit 60års jubilæum med et foredragsshow, Danmark rundt i hele 2019. Publikum kan opleve ham tæt på, hvor han som den eminente fortæller han er, vil berette om et langt liv i showbiz og strø med sangeksempler undervejs. Musikledsager er pianist Mickey Pless, der bl.a. er kapelmester i Nykøbing Falster Revyen.

Publikum kan glæde sig til sange fra musicals, operetter og revyer, bl.a. Tommy Seebach nummer som en hyldest til sangeren, som var Darios afdøde ven. Herudover masser af italienske og danske sangperler, lige fra O Solo Mio, I Danmark er jeg født og mon ikke Angelique sniger sig ind. Dario har haft en alsidig karriere, hvor han har spillet film, operette, teater og revy.

Dario fortæller om spændende mennesker, han har mødt på sin vej, og også knapt så sjove perioder i den 60årige karriere. Der kan også sagtens falde en røverhistorie eller tre af, og måske bliver et pudsigt indfald til dagens største bifald!

Garanteret en sjov og hyggelig eftermiddag man ikke skal gå glip af.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Nordsjælland.

En hyggelig eftermiddag i en af Danmarks mindste økologiske vingårde. Vi starter i…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: