program


De 4 operettetenorer - med band
2

De 4 operettetenorer - med band

I kølvandet på begivenhederne i Caracallas Termer i 1990, hvor tre smørtenorer boomede Puccini, Verdi og co. så eftertragteligt, følger i Roskilde hele fire af slagsen, der ynder at kaste sig ud i valsetaktens boblende trefjerdedele.
 Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Mandag, 27. Marts 2023 19:30

Bemærk, denne forestilling erstatter FRA ET HJEM MED KLAVER, som annonceres i det trykte program. OperetteKompagniet præsenterer DE 4 OPERETTETENORER - med band 

OperetteKompagniet drager land og rige rundt sæson efter sæson med dets underholdning i topklasse. I Lynghøj Teatersal bliver det en kvartet af mandlige sangere med højtragende tendenser, der lægger vejen forbi i foråret 2023.

I kølvandet på begivenhederne i Caracallas Termer i 1990, hvor tre smørtenorer boomede Puccini, Verdi og co. så eftertragteligt, følger i Roskilde hele fire af slagsen, der ynder at kaste sig ud i valsetaktens boblende trefjerdedele.

Fra det sande orgie af favoritter bør fremhæves Wien, Wien, Nur Du Allein, Maxim, Wolga og Dein Ist Mein Ganzes Herz - eller hvad med vore egne folkekære Livets Glæder og Sangen har Vinger? Truppen giver også smagsprøver på deres `guilty pleasures´ - altså hvad de kaster sig ud i, når den ikke lige står på operette!

De unge kometer, Anders Kampmann og Jonathan Koppel, ledsages af erfarne rotter, Gert Henning-Jensen og Thomas Peter Koppel, og alle tilhører de Danmarks fornemste af slagsen. Carol Conrad akkompagnerer kyndigt bag tangenterne og står samtidig i spidsen for det inciterende band bestående af medlemmer fra Radiosymfoniorkestret og Det Kgl. Kapel.

Mellem numrene fortæller de medvirkende charmerende og lystigt om deres foretrukne melodier - ligeledes står såvel anekdoter som overraskelser i kø ...

Vel mødt - og lad så det høje C runge! 

Medvirkende: Anders Kampmann, Jonathan Koppel, Gert Henning-Jensen, Thomas Peter Koppel & Festbandet ledet af maestra Carol Conrad

Aktuelt


Oplev Fynbomaleren Johannes Larsens Filsø, hvor han malede og gik på jagt. Vandreturen afsluttes med rundvisning og kaffe/kage i haven på Henne Kirkeby Kro.

En rundvisning på Gram Slot omfatter en spændende tur rundt på slottet og på den tilhørende avlsgård, Gramgård.

Morten Münsters bestsellerbog er blevet til et musikalsk og poetisk komedieshow, som du kan opleve i Nakskov teatersal. I denne sjove men også tankevækkende forestilling, sættes der spot på genkendelige og komiske situationer fra hverdagen, både dem derhjemme og dem på arbejdspladsen. Vi spiser kage, selvom vi er på slankekur. Vi står i kø til Black Friday, men betaler med glæde vores ubrugte fitnessabonnement.

PÅ PLAKATEN


Et stærkt hold på jazzscen en. Når Jazz Dippers går på scenen er der fokus er på et godt swing,…

Tommy Kenter og AnnMari Max Hansen udfolder sig med teater og musik på allerhøjeste plan.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.