program


De lystige koner

De lystige koner

- en løssluppen komedie
Abonnementsforestilling

Årets klassiker - William Shakespeares ”De lystige koner fra Windsor” - indgår i Folketeatrets række af afstøvede klassikere. Mange husker ”Den politiske kandestøber” i sidste sæson og ”Den stundesløse” for tre år siden.


Folketeatret har samlet en perlerække af skønne, uartige og sjove skuespillere i de mange roller i denne forestilling, hvor det er kvinderne, der fører an i løjerne, og hvor alle bedrager alle. Mette Horn og Camilla Bendix spiller et par saftige borgerkoner i deres bedste alder, mens deres ægtemænd spillet af Jesper Asholt og Kristian Halken er en smule vindtørre. Så da den adelige levemand Falstaff i Tom Jensen skikkelse gør kur til dem begge på en gang, kribler det i dem, og løjerne tager fart. Falstaff udsættes for den ene morsomme og latterlige lærestreg efter den anden, og intrigerne omkring komediens unge par tager fart godt hjulpet på vej af Madam Rap (Lisbeth Gajhede).


Komediens mænd og koner har modsatrettede interesser, og de driftige koner sætter gang i de løjer, der skal sikre, at kvinderne får deres vilje til slut. Så kan mændene lære det, kan de!


Instruktør:
Frede Gulbrandsen


Medvirkende:
Tom Jensen, Mette Horn, Camilla Bendix, Jesper Asholt, Kristian Halken, Lisbeth Gajhede, Asger Reher, Søren Hauch-Fausbøll, Sarah Juel Werner, Thomas Dieperveen, Jakob Højlev Jørgensen, Morten Brovn m.fl.I alt 14 medvirkende


Scenograf:
Camilla Bjørnvad 


Forfatter:
William Shakespeare


Oversætter: 
Niels Brunse


Bearbejdelse: 

Frede Gulbrandsen og Ninette Mulvad


Producent:

Folketeatret


Billetpris: 275 kr.

PÅ PLAKATEN


Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

Broager Kultur byder velkommen til en dejlig aften i selskab med Münchener Freiheit.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: