program


De tre Musketerer
2

De tre Musketerer

AFLYST - en for alle, alle for en og tre for en tier
Sang, dans, komik og masser af sprøde sværd

AFLYST

De tre Musketerer - en for alle, alle for en og tre for en tier

Sang, dans, komik og masser af sprøde sværd

Instruktion og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen

Spilletid: 2 timer inkl. pause.

Alexandre Dumas klassiske fortælling De tre Musketerer rummer det hele: intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte.

De tre musketerer, Porthos, Athos og Aramis, franske elitesoldater ”with a license to kill”, opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. De tager den unge D´Artagnan under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre komplottet og redde ikke bare den franske trone og Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid.

Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af De tre Musketerer tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik.

Historien rummer, udover de 4 helte, den franske Kong Louis 13. og Dronning Anna, skurken Rochefort, den onde spion Milady de Winter, den magtfulde kardinal Richelieu og mange flere.

God ide til en glad eftermiddag!

Producent: Figaros og Den Ny Opera

PÅ PLAKATEN


Det er ikke lutter lagkage at blive gammel. Men alternativet er værre! Med Bodil Jørgensen, Jannie Faurschou og Rikke Wölck.

- Dan Turèll + Halfdan E Efter 28 års ventetid kan du endelig komme til at opleve dine yndlingsnumre med…

Med en blanding af dans, skuespil, moderne cirkus, illusions magi og videokunst ønsker GLIMT at hylde Niels Bohr. Bohrs tanker,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: