program


De tre Musketerer

De tre Musketerer

Så er Figaros tilbage på Nakskov Teater med forestillingen De tre musketerer, som rummer alt: intriger, store fægtescener, komik, onde skurke og ædle helte.
Alle roller spilles, synges og danses af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen.  Læs mere

Billettyper


265.00 kr. - 300.00 kr.
2 Billettype(r)

DatoDe tre musketerer, Athos, Porthos og Aramis, tager den unge D´Artagnan under deres vinger, og sammen kæmper de for at afsløre et komplot og redde Dronning Annas ære, den franske trone og hele Europas fremtid.

Det hele krydres med kendte hits fra opera, oprette, musicals fremført af de meget dygtige sangere – tilsat en ordentlig dosis komik!!!

I denne ”sværdvægter” af en forestilling spilles, synges og danses alle roller af Lisbeth Kjærulf, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen.

Figaraos har tidligere gæstet Nakskov med successer som: ”Svend, Knud og Valdemar”, ”Jorden rundt i 80 dage”, Dracula” m.fl.

PÅ PLAKATEN


Hvis der er en debat, man næsten ikke tør gå ind i, så er det debatten om ligestilling og MeToo.…

Eks-mænd er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa, på slidte dæk og halvtom tank. De to har…

Tankevækkende, musikalsk og rørende forestilling om mandens identitet i 2020’erne. 3 mænd midt i livet danner rammen om fortællingen om…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.