program


Deep Purple Jam + support

Deep Purple Jam + support

Genoplev magien fra 70’erne!

DatoDeep Purple Jam er beviset på, at den banebrydende rock fra starten af 70’erne stadig har en enorm tiltrækningskraft, hvilket bedst ses på publikum. Det er ikke kun ’de unge fra dengang’, som kommer til koncerterne for at få genopfrisket minderne, men også nutidens unge møder op for at opleve og få del i magien, energien og musikken fra et af 70’ernes allerstørste rockbands.

Om bandet
Deep Purple Jam startede i 1994, og siden har bandet spillet et utal af koncerter i Danmark og Skandinavien på så forskellige steder som Train, Amager Bio, Pumpehuset, Kulturhuset Kilden, Foderstoffen på Fyn, Kasernen i Næstved, Rockbåtan i Sverige samt mange andre steder.  Deep Purple Jam formår på overbevisende vis at genskabe magien, som kendetegnede Deep Purple i 70’erne, og udstråler altid ægte spilleglæde i mødet med musikken og publikum. Få en ekstraordinær musikalsk oplevelse med klassikere som ”Highway Star”, ”Child In Time”, ”Burn”, ”Mistreated” og selvfølgelig ”Smoke On The Water”.

Deep Purple Jam består af: Oliver Weers – Vocal / Jacob Rønne – Guitar, kor / Lars Boutrup – Orgel, keyboards, kor / Søren Dall – Bas, kor / Jan Nielsen – Trommer

Baren åbner kl. 19
Unum. stå- og siddepladser

PÅ PLAKATEN


Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

Vi har i de sidste par år drømt om at kunne præsentere en…

Souvenirs har været på landevejen i 25 år. Det skal fejres! Med en…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: