program


Demokrati

Demokrati

- et benhårdt spil om magten.

Op til kommunalvalget i november 2017 inviteres publikum med ind i byrådssalen, hvor de får en helt central, demokratisk rolle i spillet om aktuelle emner.


I løbet af forestillingen undersøges demokratiets svagheder og styrker. Hvad betyder medborgerskab i dag, og lever vi op til de privilegier, vi har?


Eller som Niels Hausgaard udtrykker det: Er de fleste de bedste eller bare de fleste?


Vi hylder ideen om, at folket har magten, at folket har selvbestemmelse, frihed, lighed og indflydelse på samfundet. Men hvordan har det danske demokrati det i dag? Politikerleden er på sit højeste, afmagt og passivitet breder sig, og afstanden mellem magtens højborg og folket synes større end nogensinde. Er vores demokrati i krise? Eller står vi med en unik mulighed for at videreudvikle verdens bedste styreform?


Publikum får i løbet af forestillingen mulighed for at debattere og stemme, men de vil også blive stillet til regnskab for deres valg. Parallelt med behandlingen af diverse sager udspiller der sig et større drama mellem partilederne. ”Demokrati” er nemlig et benhårdt spil om magten af shakespeareske dimensioner.


Udover byrådsmedlemmerne (publikum) spilles ”Demokrati” af fire skuespillere, der er partiledere for hver deres parti, og en journalist, der repræsenterer den altid tilstedeværende fjerde statsmagt.


De medvirkende stiller op til en eftersnak med publikum.


Forestillingen spilles med støtte fra Statens Kunstfond - Turnenetværket for voksenteater.


Instruktør:
Pelle Nordhøj Kann


Medvirkende:
Rolf Hansen, Sandra Yi Sencindiver, Jakob Teglgård, Lise Lauenblad og en journalist


Dramatiker:
 Julie Glargaard


Scenograf:
 Nikolaj Heiselberg Trap


Producent:
Teatergrad


Billetpris: 125 kr.

PÅ PLAKATEN


Liva Weel - folkekær revystjerne spilles af Ellen Hillingsø, flankeret af Birgitte Raaberg,…

Gilbert og Sullivans kendte operette tages i sædvanlig stil under kærlig og musikalsk…

Genoplev en af 80’ernes største danske pop succeser.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: