program


Demokrati

Demokrati

I DEMOKRATI undersøges demokratiets svagheder og styrker. Vi undersøger, hvad medborgerskab er i dag og spørger os selv, om vi lever op til de privilegier, der er blevet os givet? Er vi aktive, deltagende borgere, der engagerer os i vores samfund?  Læs mere

OBS: DENNE FORESTILLING SPILLER I BYRÅDSSALEN I DET GAMLE RÅDHUS PÅ RÅDHUSTORVET I RANDERS C.

Det handler om kernen i det danske samfund – både som styreform og som livsstil: Demokratiet. Vi hylder ideen om, at folket har magten. At folket har selvbestemmelse, frihed, lighed og indflydelse på samfundet. Men hvordan har det danske demokrati det i dag? Politikerleden er på sit højeste. Afmagten og passiviteten breder sig, og afstanden mellem magtens højborg og folket synes større end nogensinde. Er vores demokrati i krise, eller står vi i virkeligheden med en unik mulighed for at videreudvikle verdens bedste styreform?

I DEMOKRATI undersøges demokratiets svagheder og styrker. Vi undersøger, hvad medborgerskab er i dag og spørger os selv, om vi lever op til de privilegier, der er blevet os givet? Er vi aktive, deltagende borgere, der engagerer os i vores samfund? 

Op til kommunalvalget 2017 inviterer Teatergrad publikum med ind i den lokale byrådssal og giver dem en helt central demokratisk rolle som byrådsmedlemmer og beslutningstagere i dagsaktuelle debatter. Publikum vil i løbet af forestillingen få mulighed for at debattere og stemme, men de vil også blive stillet til regnskab for deres valg. 

PÅ PLAKATEN


Kære Zoe Ukhona

MESSE C, Fredericia

To gymnasiesøstre fra Fredericia står bag foredraget “Kære Zoe Ukhona” med Pelle Hvenegaard…

En fantasifuld rejse til barndommens fortryllende land, for hele familien mellem 6 og…

ABONNEMENTSFORESTILLING »Indenfor Murene« er en af de store danske klassikere med…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: