program


Den Glade Enke

Den Glade Enke

Årets oplevelse må være premieren på den nok mest populære operette overhovedet! Den med Maxim, Viljaen, Pavillonen, Grisettesangen - og ikke mindst valsen til sidst ...
Varighed ca. 120 min. inklusiv pause.

Paris er rykket ind i de ædle kulisser i Medborgersalen og den lille stat, Pontevedro, står til at miste ombejlede Hanna Glawaris millioner. Den gamle Baron Zeta sætter sin lid til gesandtskabssekretær Danilo, hvis motto dog er: forelsk dig tit, forlov dig sjældent, gift dig aldrig!

Enke-Trioen ledes med vanlig kyndig hånd af OperetteKompagniets kapelmester, ligesom mis-en-scene overlades til dets faste hus-instruktør. Signe Asmussen og Jens Søndergaard prøver for første gang kræfter med hovedparrets legendariske partier. Lehárs værk har alt, hvad man forbinder med den vidunderlige genre - og en helstøbt aften i teatret!

PÅ PLAKATEN


Peter Suwalski er en garvet musiker som er uddannet både i USA og…

For enkeltpersoner og mindre grupper har vi afsat nogle aftener, hvor også de…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: