program


Den Grønlandske Mand

Den Grønlandske Mand

Denne forestilling er en helt unik oplevelse!
Seks stjerner
”… den bør være en hjørnesten i dansk teaterhistorie.”
Morten Hede, Jyllands Posten
 Læs mere

Seks stjerner
”… den bør være en hjørnesten i dansk teaterhistorie.”
Morten Hede, Jyllands Posten

Seks Stjerner
”Hudløst teater fyldt med håb”
Aarhus Stiftstidende

Klaus Geisler vandt årets Reumert for ensemble-rollen i Den Grønlandske Mand i 2018

Forfatter: Niviaq Korneliussen

Medvirkende: Hans-Henrik Suersaq Poulsen, Miké Thomsen, Klaus Geisler og Kristian Mølgaard

Forestillingen hedder i Grønland ”Angutivik”. Den bygger på to års interview, med grønlandske mænd i Grønland og Danmark. Den underholder, rører og rykker ved vores syn på den grønlandske mand. Det er en nutidig, kærlig, ærlig, direkte og livsbekræftende forestilling.

I scener med musik, dans, fysik og monologer portrætterer skuespillerne den grønlandske mand, og hans liv i dag. Hans kærlighed til naturen, til storbyen til kvinden. Forestillingen beskriver manden på ny og rejser dybt ind i hans sind, seksualitet, forfædre, hans kampe og hans kærlighed til naturen, til storbyen og til kvinden.

De fire skuespillere, som er fra det Grønlandske Nationalteater, kombinerer maskedans med monologer, dialoger, performance art og dans.

Teksten emmer af troværdighed, har humor og tør være skarp. Og en tekst, hvor man slipper succesfuldt af med at kunne sige rigtig mange ting, som i andres regi ville falde til jorden som platheder. Her lytter vi til det, som fortælles, gribes af det, og får dybder og dimensioner.

”Den Grønlandske Mand” er en gave til publikum. Som scenekunstoplevelse får man teater, der med kunstens enkle og velovervejede greb udkrystalliserer og griber livet i al dets storhed, ufattelighed og værdi.

Denne forestilling er en helt unik oplevelse!

Producent: teater Freeze Productions

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

About Miss Julie tager udgangspunkt i August Strindbergs tragedie "Frøken Julie" fra 1888,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: