program


Historisk og ny tolkning - mjødsmagning og rundvisning på Snoremark

Historisk og ny tolkning - mjødsmagning og rundvisning på Snoremark

Kom til et par hyggelige timer, hvor I skal smage på den nordiske kultur drik mjød. Smagningen har både fokus på den historiske viden og mytologiske fortælling om mjød, men også den moderne gentolkning af mjød, som har høstet stribevis af priser i konkurrence med anden frugtvin.

Vores to genskabte mjød fra bronzealderen er klar til smagning. De to varianter skal naturligvis nydes, mens vi hilser på de mange gravhøje omkring gården Snoremark og hører om arkæologiske fund af rester af mjød samt om mjødens betydning i historisk tid.
Vores kæmpe stenkar til gæring er kommet hjem fra Italien, så der bliver lejlighed til at tale om de første erfaringer med at gære på stenkar, som man gjorde i oldtiden.
Snoremarks mjødbrygger fortæller om projektet, fra hun fik opfordringen fra Nationalmuseet til at genkabe fire fund - og til de to eksemplarer, som vi skal smage på. I får mulighed for at se og smage på nogle af de urter, der indgik i fortidens mjød, og som gror på Snoremark. Efter turen i det fri, er I inviteret indenfor i bryggeriet, hvor der også er smagsprøver på de moderne varianter af mjød og cider, som produceres på Snoremark Mjødbryggeri.

Der er smagsprøver på 6 x mjød/cider efter eget valg samt smagspøver på de på forkellige typer dansk honning, der indgår i produktionen.

COVID19:  Vi har max deltagerantal på de enkelte rundvisninger, så der kan kun deltage 12 deltagere pr rundvisnin & smagning. Hvis du/I er det midste syge, så vis respekt og aflys jeres besøg. Vi refunderer eller flytter jeres bestilling til et senere arrangement

Om Snoremark:
Mjød er nordens gyldne vin brygget på honning. På Snoremark mjødbryggeri arbejder vi med råvarer fra naturen på og omkring gården. Vores mjødvarianter kan bedst sammenlignes med sauterne, muscat og lyse portvine, dog uden at være så søde - en enkelt er helt tør og mousserende.Nyd mjød til dessert, ost, aperitif eller i en drink. Find opskrifter og inspiration på vores website. Du er altid velkommen til at besøge os. Åbningstider: hver dag kl. 10-18

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Velkommen til Odsherred.

En operette om dagen er den bedste medicin!
Traditionen tro vil der…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: