program


Den Komiske Uskyld

Den Komiske Uskyld

Flemming Jensen veksler i dette lille show mellem viser og sit down-comedy og leger som altid med ordene og det politiske livs absurditeter.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Hvordan blev det alt sammen til? - Han har været der hele tiden, synes man måske. Fra TV-satire, over Nissebanden, til revy, farce, højspændt dramatik og stand-up. Som skuespiller, dramatiker, instruktør, forfatter og farfar.

Flemming Jensen veksler i dette lille show mellem viser og sit down-comedy og leger som altid med ordene og det politiske livs absurditeter. Og det er, som det altid er, når Jensen folder sig ud både skarpt, lunt og meget morsomt.

Han får musikalsk assistance af pianisten Lars Fjeldmose og bassisten Eva Skipper og krydrer sit show med en række charmerende og morsomme videoklip, der både er hyggelige og en lille smule vemodige. 

 Af og med Flemming Jensen

Tekster og musik: Børge Müller, Halfdan Rasmussen, Lars Fjeldmose, Bertel Abildgaard, Charlie Chaplin, Eva Skipper, Knud Vad Thomsen, Poul Godske, Ulf Fleischer, Flemming Jensen, Aage Stentoft, Thomas Pakula og Mogens Jermiin Nissen

Musik:Lars Fjeldmose og Eva Skipper 

 

Aktuelt


Traditionen tro slutter BMF efterårets program af med et brag af et julebal med det populære lokale band Beers for Tears – der er en nordjysk folk- præget gruppe, og et populært danseorkester, der gir den en spand kul når de optræder og underholder.

PÅ PLAKATEN


Autocamper Show 2022

Rul mod MESSE C i Fredericia og oplev en udstilling fyldt med alle de nyeste autocampere, spændende udstyr og inspiration til dit næste eventyr i autocamper i ind- og udland.

Gå på opdagelse i 16.000 m2 udstillingsområde.

Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Kom med til 3 timers lækker saunagus med shamanistiske ritualer, urter og olier.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.