program


Den Nye Planet: Kunst af børn for børn

Den Nye Planet: Kunst af børn for børn

En åben kunstinstallation med 100 life-size rumvæsner - lavet af lokale børn fra Brøndby. Kom og oplev, hvor vilde ting der sker, når børns fantasi møder en professionel billedkunstner i space!  Læs mere

Den Nye Planet
100 børn, 100 rumvæsner, 100 kunstværker 
En åben kunstudstilling lavet af børn for børn (og voksne)

Besøg udstillingen i Brøndens bemandede åbningstid fra tirsdag 19. november til lørdag 23. november. 

Om Den Nye Planet
Der er fundet en ny planet og kun eleverne fra 5. klassetrin på Brøndby Strand Skole ved, hvordan de ser ud, og hvordan de lever. Sammen med billedkunstner Maria Lau Krogh har de gennem to uger arbejdet på det fælles kunstprojekt og skabt over 100 forskellige rumvæsner. 

Projektet er del af Åben Skole, faciliteret af Brøndby Kulturhuse og Biblioteker og af lavet af 5. årgang fra Brøndby Strand Skole. Hver elev har skabt sit helt eget rumvæsen. Vi er blæst bagover af børnenes engagement og ikke mindst af de fantastiske rumvæsner, der er sprunget ud af deres fantasifulde hjerner.

Her er lille smagsprøve på de mange fantastiske aliens og på det nederste billede til højre, kan I skimte projektets billedkunstner Maria Lau Krogh – det giver et meget godt billede af, hvor store figurerne i virkeligheden er. Forestil jer 100 stk. sat op i en KÆMPE halvcirkel i Brøndens store sal med rummusik og lysshow. Børnene kommer altså helt tæt på de fantastiske væsner fra Den Nye Planet. 

 

PÅ PLAKATEN


Huser primært billedkunst af gruppen af Odsherredmalere, der fra 1930erne bosattes sig på…

Nyd udsigten til Skælskørs gamle smukke bindingsværkshuse og det rige naturliv, mens den…

Nyd de lyse aftentimer på vandet, og se solen forsvinde i horisonten. Hop…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: