program


Den poetiske raptus

Den poetiske raptus

2022 markerer 300 – året for dansk teater.
Hvad er mere oplagt end at fejre dette med en festlig forestilling om Ludvig Holberg og 1700-tallets teater - skrevet af Ernst Bruun Olsen.
I denne festlige forestilling kan man opleve uddrag fra den Politiske Kandestøber, Jeppe på bjerget og Jean de…  Læs mere

Billettyper


265.00 kr. - 300.00 kr.
2 Billettype(r)

DatoÅret er 1722. På teatret i Lille Grønnegade hersker der liv og glade dage, selv om pietismen har kastet mørke skygger over København. I Fiolstræde sidder Holberg og har netop modtaget håbløse anmeldelser af Peder Paars, da anmelderne er tynget af tidens åndløshed og totale mangel på humor.

Og netop Peder Paars giver anledning til at ledelsen på teatret aflægger besøg hos Holberg. Teaterlederen har nemlig fået den ide, at lade komedier opføre på dansk på teatret! Han opfordrer derfor Holberg til at skrive til teatret i Lille Grønnegade. Tidligere var der kun spillet på fransk og for det bedre borgerskab. Selv om Holberg har sit embede på Københavns Universitet, tager han udfordringen op. Han suges ind i teatrets verden og opdager snart komediens oplysende og samfundskritiske kraft. Den poetiske raptus er uundgåelig!

Holberg skrev på halvandet år ikke mindre end 17 komedier, som blev opført på teatret i Lille Grønnegade.

Medvirkende:  Anders Juul, Tom Jensen, Josefine Tvermoes, Marie Louise Wille, Jesper Riefensthal, Jeppe Ellegaard Marling, Niels Anders Manley, Simon Kongsted

PÅ PLAKATEN


Autocamper Show 2022

Rul mod MESSE C i Fredericia og oplev en udstilling fyldt med alle de nyeste autocampere, spændende udstyr og inspiration til dit næste eventyr i autocamper i ind- og udland.

Gå på opdagelse i 16.000 m2 udstillingsområde.

Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Musikalsk dukkemagi for de allermindste. Dramatisering af H.C. Andersens eventyr. Alder: 2-5 år.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.