program


Den sidste Gud

Den sidste Gud

”Den sidste Gud” er IKKE et stykke om religion, men en forestilling om livet, døden og besættelsen af den store kærlighed og ikke mindst om idoldyrkelse. I denne groteske komedie tages nogle af tidernes største boyband-hits under musikalsk behandling og fremføres i smuk a`cappella version af skuespillerinde-ensemblet ” De Damer”.  Læs mere

Historien, der er fyldt med humor og satire, handler kort fortalt om fem kvinder, der alle er endt på et forladt hospital, hvor de passes af to mystiske sygeplejersker, imens de venter på lægen. Lægen dukker aldrig op.

 Det er en komedie om troen på den store kærlighed, som unge piger oplever den, når de bliver forelskede i deres drømme-boyband uden at ane, at de måske i virkeligheden er blevet forført af en topstyret popkulturs manipulation. Vor tids guder er medieskabte stjerner indenfor politik, sport, film, reality og pop!

 Medvirkende:  Margit Watt-Boolsen, Iben Dorner, Jette Sophie Sievertsen, Ann Hjort, Penille Albæk Andersen, Nina Marie Birk og Tine Gotthelf.

Pianist: Raivis Zandovskis

(Co-produktion mellem ”De Damer” og Teater V)

PÅ PLAKATEN


Få en skøn oplevelse på vandet.

Forskellige rundvisninger.
Starter fra den 9. juni - vælg rundvisning efter dato.

Sid behageligt med en stol

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: