program


Den store bog om at blive væk

Den store bog om at blive væk

”Man kan ikke blive fundet, hvis man ikke bliver væk.” En musikalsk og medrivende forestilling om frygten for det ukendte hos både børn og voksne. Alder: 5 – 10 år

 Læs mere

Billettyper


110.00 kr.
Billet

DatoHvis nogen andre, f.eks. ens søster bliver væk, er det helt forfærdeligt. Men hvis man så også selv bliver væk, mens man leder efter den, der først blev væk, er det endnu værre. Eller  måske endnu mere eventyrligt! Det er i hvert fald sådan, det er i denne her historie.

 

”At vove er at miste fodfæstet for en stund, ikke at vove er at miste sig selv,” skrev filosoffen Søren Kierkegaard. Det er, hvad denne forestilling handler om, og den formidler sit budskab musikalsk og medrivende.

Gudrun Hagen skriver i teateravisen.dk den 6. april 2019:

” Batida har lavet en musikalsk og fængende forestilling om frygten for det ukendte hos både børn og voksne …’Man kan ikke blive fundet, hvis man ikke bliver væk’ lyder den enkle logik. Tematisk er det derfor svært ikke at sende Søren Kierkegaard en kærlig tanke; ’At vove er at miste fodfæstet en stund, ikke at vove er at miste sig selv’. Det er lige præcis hvad denne forestilling handler om, og den formidler sit budskab så musikalsk og medrivende, at man går trallende glad derfra – klar til at tage livet med storm.”

Medvirkende: 5 skuespillere og musikere

Producent:  Teatergruppen Batida

Varighed: 45 minutter

Alder: 5 – 10 år

PÅ PLAKATEN


Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Visit Odsherred

Velkommen til Odsherred.

Oh Happy Day er en varm og humoristisk fortælling om sang, som forløser og om en grå hverdag, der får…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: