program


Det der drikker

Det der drikker

En hårdtslående, vildtvoksende og hardcore humoristisk monolog om at være fanget i et alkoholmisbrug.

Billettyper


180.00 kr.
Billet

DatoDET DER DRIKKER er en fiktiv, men personligt inspireret, monolog af og med Olaf Højgaard, instrueret af Christian Lollike. Olaf Højgaard og Christian Lollike har tidligere arbejdet sammen om blandt andet forestillingen Manifest 2083 om Anders Behring Breivik – en af dansk teaters mest debatterede forestillinger nogensinde.

Det almindelige, ædru hverdagsliv, som mange jo holder af, føltes for mig som en kontinuerlig kælkeulykke, hvor man i bar røv glider ned af Holmenkollen beklædt med sandpapir (Citat fra forestillingen)

DET DER DRIKKER går uden berøringsangst lige i kødet på temaet alkoholisme. Med både seriøsitet og latterfremkaldende, anarkistisk fortællelyst bliver vi taget med bagom beruselsen. Manden på scenen rejser med publikum igennem misbrugets vanvid i mange stemmer, farver og tilstande – fra det nervepirrende, smertebelagte, standup-gakkede til det fortabte, hjælpeløse og hjertegribende. Alt er på spil for vores karakter på scenen.

DET DER DRIKKER handler om at være fanget i misbrug og selvdestruktion, men også om at prøve at finde en vej ud af misbruget og frem til en ny måde at leve på.

 

Medvireknde: Olaf Højgaard

Instruktion: Christian Lollike & Sigrid Johannesen

Dramatiker: Olaf Højgaard

Tekstdramaturg: Janek Szakowski

Varighed: 75 minutter uden pause

PÅ PLAKATEN


Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Med CANDLE IN THE WIND får I den musikalske historie om 70’erne, og et overflødighedshorn af store hits, spændende og…

Operette skal laves af OperetteKompagniet – og når en vaskeægte valsekonge runder et skarpt hjørne, er det eneste professionelle ensemble…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: