program


Det Sydfynske Øhav

Det Sydfynske Øhav

Drag med på togt i det sydfynske øhav med Danmarks næstældste skonnert, der stævner ud fra Svendborg og over 5 dage tager turen gennem øhavet til Sønderborg.

Dato


23.-27. juni


1.-3. juli


7.-10. juli + 18.-21. august


Svendborg - Skarø -
Sønderborg - Ærøskøbing - 
Marstal - Svendborg
Svendborg - Lundeborg/Lohals -
Korsør - Nyborg -
Svendborg
Svendborg - Skarø -
Ærøskøbing - Marstal - 
Svendborg

Inkluderet
4 overnatninger
Helpension


Pris
6.995 kr.


Inkluderet
2 overnatninger
Helpension


Pris
3.995 kr.


Inkluderet
3 overnatninger
Helpension


Pris
5.995 kr.

 

Vigtig information om praktiske forhold på rejsen
Vi gør opmærksom på, at forholdene ombord på Johanne er små og at man derfor skal være indstillet på begrænset mulighed for privatliv. Alle har egne kahytter, der er udstyret med køjer. Kahytterne egner sig dog ikke til længerevarende ophold udover ved søvn og derfor vil det meste ophold undervejs på sejladsen forgå enten på dækket eller i skibets fællesrum. Man skal derfor være forberedt på, at vi bor og opholder os tæt og derfor er det vigtigt, at man er indstillet på at fungere i en mindre gruppe.

Måltider
På rejsen er der helpension. Alle måltider foregår som fællesspisning i skibets fællesrum. Undervejs på togtet er det forventet, at man deltager i klargøring og oprydning af måltider.

Hjælp ombord (frivilligt)
Skibets besætning står naturligvis for alt det praktiske omkring selve sejladsen, men skulle der være nogen, der synes det kunne være spændende at være med til at sætte sejl og prøve kræfter med andre opgaver ombord, så er man meget velkommen til at tilbyde sin arbejdskraft til besætningen, dette er dog ikke påkrævet eller forventet. Ingen sejlererfaring er nødvendig for at kunne deltage på togtet eller for at kunne give en hånd med.

Enerejsende
På denne rejse tilbyder vi ikke muligheden for at to enkeltrejsende, der ikke på forhånd kender hinanden, kan dele kahyt. Vi har vurderet, at indkvarteringsforholdene ombord ikke tillader dette. Ønsker man at rejse alene, skal man købe én hel kahyt. Prisen for dette svarer til den fulde pris for to personer. Kontakt Waterman Travel direkte såfremt du ønsker at booke en hel kahyt som enerejsende.  

PÅ PLAKATEN


Jels Vikingespil

På Danmarks flotteste friluftsscene i Jels er vi i 2022 nået til forestilling nummer 46.

Jels Vikingespil har premiere på forestillingen, Danemordet, fredag den 1. juli 2022. Forestillingen opføres hver aften kl. 20.00 til og…

Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Flettekursus d. 5. og 6. november fra kl. 9-17.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.