program


Dissing, Dissing og Las

Dissing, Dissing og Las

Dissing, Dissing, Las og Dylan

Dissing - Dissing og Las inviterer, med den største selvfølgelighed, publikum indenfor, og fortællinger og fantasier viser vej gennem aftenens sange. Der bliver grinet og grædt, rocket og rislet.

De udstod deres første musikalske læretid hos Povl Dissing, og da de valgte at stå på egne ben under navnet Dissing & Las, var det med det samme tydeligt, at det var en rigtig god idé.

Arven fra den ældre Dissing ligger som en smuk og kærlig tone i bunden af trioens tekster og lyd og Dissing & Las er i disse år i deres livs form som sangskrivere og musikere.

 

I andet sæt lukker de op for Bob Dylan´s sange – de 3 vokaler giver Dylan´s sange den variation de kræver og trioens sammenspil, som også her er i særklasse, formår at følge dem til dørs. For trioen har Bob Dylans´s musik altid været en stor kilde til inspiration

 

 

Stor lækker sommerbuffet, hvor kokken skærer kødet for, er inkluderet i prisen.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Nordsjælland.

Det er sengetid, men umuligt at falde i søvn, for huset er fuldt…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: