program


DM i IMPRO COMEDY

DM i IMPRO COMEDY

Kvartfinaler

OBS: husk at tjekke datoen herover, så du bestiller til den dag du vil se dit yndlingshold!KVARTFINALER: 26. april – Kvartfinale 1: Hayduk&Granqvist(fra Århus) vs.Et lille Påfund(fra Århus)
3. maj – Kvartfinale 2: Skråplan(Kbh.) vs.Kaoskomplottet(Kbh.)
10. maj – Kvartfinale 3: Improtesen(Kbh.) vs.ImmerTanzen(Kbh.)
24. maj – Kvartfinale 4: Ubudne Gæster(Kbh.) vs.JaHatten(Kbh.)

For tredje år i træk afvikles DM I Impro Comedy under en inkluderende sammenslutning skabt inde fra af miljøet selv. Vi er stolte over at kunne afholde arrangementet i samarbejde med Teater Play, hvor kvartfinalerne vil foregå, og for anden gang at kunne afholde finaleugen i Odense under HCA Festivals.

En ny comedy-konkurrence Hvilke danskere kan få en sal af mennesker til at grine mest, uden at havde planlagt hvad man skal sige? Det spørgsmål vil blive besvaret til dette års Danmarksmesterskab i Impro Comedy. Genren kender vi nok mest fra TV-underholdningsprogrammer som ’Rundt på Gulvet’ og ’Hatten Rundt’, men nu har en tidligere TV-tilrettelægger besluttet, at samle det spraglede talentmiljø inde for genren og lade dem konkurrere om, hvem der er Danmarks bedste. 10 grupper fra hele Danmark stiller således op i den nervepirrende comedy-konkurrence, der vil vise en bred vifte af nye comedy-, revy- og skuespils talenter. Turneringen indledes på Teater Play med 4 kvartfinaler, hvor 2 hold af gangen dyster på fredagene 26/4, 3/5, 10/5 og 24/5 kl. 20. På aftenerne vil publikum sammen med en dommer bestemme, hvilken gruppe der skal gå videre til finaleugen, som i år afvikles under HCA Festivals i uge 34. Her venter de 2 seedet hold, Danmarksmestrene fra 2010 ’Alt på et Bræt’ og de forsvarende Danmarksmestre fra 2018 ’UHA’, der hver vil møde 2 grupper på 1 aften, hvor vinderen af denne vil gå i finalen.

 

DM i IMPRO COMEDY arrangeres af Jakob Schnohr, som selv er tidl. dobbelt vinder af Danmarksmesterskabet i teatersport fra 2008 og 2009. Siden har han foldet sig ud i både TV og teaterbranchen. Her har han bl.a. tilrettelagt og udviklet Tv-programmer som ’Rundt på Gulvet’ og ’Det Sene Sommershow’. Til dagligt er Jakob tilknyttet Den Danske Scenekunstuddannelse som underviser v. Århus Teaterskole.

 

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Nordsjælland.

Stemningsfuld Julekoncert med Julie Berthelsen

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: