DM i IMPRO COMEDY

Vælg


 

OBS: husk at tjekke datoen herover, så du bestiller til den dag du vil se dit yndlingshold!KVARTFINALER: 26. april – Kvartfinale 1: Hayduk&Granqvist(fra Århus) vs.Et lille Påfund(fra Århus)
3. maj – Kvartfinale 2: Skråplan(Kbh.) vs.Kaoskomplottet(Kbh.)
10. maj – Kvartfinale 3: Improtesen(Kbh.) vs.ImmerTanzen(Kbh.)
24. maj – Kvartfinale 4: Ubudne Gæster(Kbh.) vs.JaHatten(Kbh.)

For tredje år i træk afvikles DM I Impro Comedy under en inkluderende sammenslutning skabt inde fra af miljøet selv. Vi er stolte over at kunne afholde arrangementet i samarbejde med Teater Play, hvor kvartfinalerne vil foregå, og for anden gang at kunne afholde finaleugen i Odense under HCA Festivals.

En ny comedy-konkurrence Hvilke danskere kan få en sal af mennesker til at grine mest, uden at havde planlagt hvad man skal sige? Det spørgsmål vil blive besvaret til dette års Danmarksmesterskab i Impro Comedy. Genren kender vi nok mest fra TV-underholdningsprogrammer som ’Rundt på Gulvet’ og ’Hatten Rundt’, men nu har en tidligere TV-tilrettelægger besluttet, at samle det spraglede talentmiljø inde for genren og lade dem konkurrere om, hvem der er Danmarks bedste. 10 grupper fra hele Danmark stiller således op i den nervepirrende comedy-konkurrence, der vil vise en bred vifte af nye comedy-, revy- og skuespils talenter. Turneringen indledes på Teater Play med 4 kvartfinaler, hvor 2 hold af gangen dyster på fredagene 26/4, 3/5, 10/5 og 24/5 kl. 20. På aftenerne vil publikum sammen med en dommer bestemme, hvilken gruppe der skal gå videre til finaleugen, som i år afvikles under HCA Festivals i uge 34. Her venter de 2 seedet hold, Danmarksmestrene fra 2010 ’Alt på et Bræt’ og de forsvarende Danmarksmestre fra 2018 ’UHA’, der hver vil møde 2 grupper på 1 aften, hvor vinderen af denne vil gå i finalen.

 

DM i IMPRO COMEDY arrangeres af Jakob Schnohr, som selv er tidl. dobbelt vinder af Danmarksmesterskabet i teatersport fra 2008 og 2009. Siden har han foldet sig ud i både TV og teaterbranchen. Her har han bl.a. tilrettelagt og udviklet Tv-programmer som ’Rundt på Gulvet’ og ’Det Sene Sommershow’. Til dagligt er Jakob tilknyttet Den Danske Scenekunstuddannelse som underviser v. Århus Teaterskole.

 

 

Sal


Teatersalen Strandlodsvej 7
2300 København S, Danmark

Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google