program


Dracula

Dracula

Et af de faste, og tilbagevendende højdepunkter i teaterforeningens repertoire, er årets forestilling fra Figaros. Tag med til det mørke Transsylvanien i denne usædvanlig frie gendigtning af klassikeren Dracula.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Mandag, 04. April 2022 19:30

Vi banker gravrusten af gravrøsten, og Figaros hold af vampyrjægere drager sammen med den unge sagfører Jonathan Harker til Grev Draculas slot i de Transsylvanske bjerge. Her er Harker rejst til, trods advarsler fra lokalbefolkningen, for at afslutte et huskøb i England for greven.

Mens greven, der har fået blod på tanden, rejser til England i en kiste fyldt med sit fædrelands jord, befinder Harker sig på slottet – fanget af Draculas kvindelige vampyrer.

Sammen med vampyrjægeren Van Helsing bliver det nu en kamp med tiden og dagslyset om at finde Grev Dracula og banke en pæl gennem hans hjerte for at forhindre ham i at skabe en mindre hær af vampyrer i England.

Vi garanterer, i vanlig Figaros stil, en overflod af komik, musik på højt niveau, og derudover gys...og masser af hvidløg.Medvirkende: Allan Dahl Hansen, Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen og Hans Dueholm

(Figaros og Den Ny Opera)

Aktuelt


Velkommen til Vikingernes Verden.

Velkommen til Vikingernes Verden.

Sejl med den lille cykelfærge over Horsens Fjord og ta' cyklen med - med øhop via Hjarnø

PÅ PLAKATEN


Et festfyrværkeri af en hyldest til en af de mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins. Teaterkoncerten spænder over…

Tag med Øresundsakvariet på en spændende marsvinesafari og oplev Danmarks lille hval i sine naturlige omgivelser. Fra d. 29. juni…

Sejl med den lille cykelfærge over Horsens Fjord og ta' cyklen med - med øhop via Hjarnø

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.