program


Dracula

Billettyper


200.00 kr. - 250.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoDracula

- En kisteglad grinebider

Instruktion og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen
Manuskript: Stoker, Kjærulff, Dueholm og Jensen
Spilletid: 130 min. inkl. pause

Tag på rejse til det mørke og dystre Transsylvanien i Figaros og Den Ny Operas usædvanlige frie gendigtning af Bram Stokers klassiske Dracula.

Vi banker gravrusten af gravrøsten, og Figaros hold af vampyrjægere Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen drager med den unge sagfører Jonathan Harker til Grev Draculas slot i de Transsylvanske bjerge.

Her er Harker rejst til, trods advarsler fra lokalbefolkningen, for at afslutte et huskøb i England for greven.

Mens greven, der har fået blod på tanden, rejser til England i en kiste fyldt med sit fædrelands jord, befinder Harker sig på slottet, fanget af Draculas kvindelige vampyrer.

Sammen med vampyrjægeren Van Helsing bliver det nu en kamp med tiden og dagslyset, om at finde Grev Dracula og banke en pæl gennem hans hjerte for at forhindre ham i at skabe en mindre hær af vampyrer i England.

Vi garanterer, i vanlig Figaros stil, en overflod af komik, musik og gys - og masser af hvidløg.

Produceret af Figaros og Den Ny Opera

PÅ PLAKATEN


I en smuk scenografi oplever Sofie Pallesen sjove og pudsige hverdagsmirakler i en musikalsk, nonverbal forestilling med masser af bevægelse.

Et af de faste, og tilbagevendende højdepunkter i teaterforeningens repertoire, er årets forestilling fra Figaros. Tag med til det mørke…

Hvad sker der i DET FORTROLIGE RUM på Christiansborg? Hvad er det vi ikke må vide? Gang på gang bliver…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: