program


Drengen der ville være vægtløs

Drengen der ville være vægtløs

GRATIS ADGANG. Alle er velkomne.
Varm og rørende komedie om menneskers håbløse drømme. Forestillingen er en lille hverdagsperle, – tilegnet alle os, der engang har ønsket, at vi var noget andet. Vægtløse måske.
 Læs mere

DRENGEN DER VILLE VÆRE VÆGTLØSer en skæv og underfundig komedie om, hvor svært det er at få lov til at se så langt som mod stjernerne, når horisonten for ens nærmeste er dagens varme ret fra Grillen.

René er en overvægtig nørd, som stadig bor hjemme hos sin migræne-ramte mor. Før hans far døde, skaffede han René en læreplads hos den lokale blikkenslager. Men René vil ikke være VVS’er – han vil være astronaut. Han drømmer om at flyve højt op i himmelrummet – ikke om at vade rundt i andre folks kloakslam. Han drømmer om at bo i sin egen lejlighed i storbyen – ikke om at hænge fast i barndommens provinsby med en omklamrende mor og en insisterende chef, der gerne ville overtage pladsen efter Renés far.

- genkendelig for både unge og voksne – alle os, der engang har ønsket, at vi var noget andet. Vægtløse måske.  Jyllands Posten

Takket være et generøst tilbud fra Folketeatret har vi mulighed for at invitere alle gratis i teatret. Billetter kan reserveres på info@roskildeteater.dk.

DRAMATIKER: Thomas Markmann

INSTRUKTION: Geir Sveaass,

SCENOGRAFI: Marianne Nilsson

MEDVIRKENDE: Nikolai Jørgensen, Mette Horn, Lars Bom, Mads Reuther, Mette Klakstein Wiberg


PÅ PLAKATEN


Særdeles frit efter Klein & Jensens "Jorden rundt i 80 dage", som var…

DON GNU har endnu engang sat alt på et bræt! Balancerende på den…

Irsk folkemusik når det er aller bedst. Forvent god stemning og bægerklang. To…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: