program


Dúo Cofradía

Dúo Cofradía

Velkommen til en ægte Cubansk oplevelse - Lia og Pachi spiller cubansk musik, med en blanding af salsa, nueva trova, jazz, rumba og blues
Virkelig en inspirerende Duo der kan sit kram

Lia og Pachi har de sidste 12 år haft en omfattende turne. De har givet koncerter i Italien, Norge, Tyskland, Canada, Frankrig og Danmark.

Pachi er i dag en af Cubas bedste guitarister og han mestrer alle genrer - hans egne kompositioner spænder fra salsa, nueva trova og rumba til Blues, hvor han er en virtuos.

De har deres eget meget store smukke musikhus i Trinidad, hvor de inviterer andre kendte musikere til at optræde og det ender tit i jamsessions. Udover koncertaktiviteter har de oprettet en skole, hvor unge med talent kan komme og få gratis undervisning. 

Ud

PÅ PLAKATEN


Velkommen til det nordvestlige hjørne af Sjælland.

Dukkeeventyr om at have hjertet på rette sted er Syddjurs Egnsteaters fjerde dukketeater-eventyr…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: