program


Duo Cofradia

Duo Cofradia

Cubansk musik

Duo Cofradia er en cubansk duo, der siden deres første udlandsrejse til Danmark i 2004, har rejst verden rundt og tryllebundet ethvert publikum. De underholder med deres virtuose sang og guitarspil samt den sprudlende livsglæde der er karakteristisk for cubansk musik.

Duoen består af Lia Llorente og Pachi Ruiz, der altid har et glimt i øjet og hvis stemmer klæder hinanden fantastisk.

Pachi er en fremragende komponist og flere af hans numre er i dag kendt paa hele Cuba, hvor duoen ofte optræder i TV og radio. De har deres eget meget store smukke musikhus i Trinidad, hvor de inviterer andre kendte musikere til at optræde og det ender tit i jamsessions.

Udover koncertaktiviteten har de oprettet en skole, hvor unge med talent kan komme og få gratis undervisning. Sammen med de bedste talenter fra deres skole giver de koncerter i Trinidad, som er tilløbsstykker.

Pachi er i dag en af Cubas bedste guitarister og han mestrer alle genrer – hans egne kompositioner spænder fra salsa, nueva trova og rumba til blues, hvor han er en virtuos.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Velkommen til Nordsjælland.

AFLYST Årets familieforestilling for de lidt større børn er en livlig…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: