program


Eks-mænd

Eks-mænd

Med deres helt særlige humoristiske timing og figurtegning fortsætter Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard deres succesfulde parløb på Folketeatret. Denne gang i en nyskrevet road comedy om afveje og omveje, sandheder og løgne.

Billettyper


230.00 kr. - 295.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoEn glohed lufthavn i Nordspanien. Kø ved security, du har tømmermænd, flyet er aflyst, og nu render du ind i en irriterende, selvfed og stortalende blærerøv.

Kan det overhovedet blive værre? Ja! ... for det var ham, der løb med din kone!

Eks-mænd er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og halvtom tank. De to har absolut intet til fælles... på nær: Rygproblemer, manglende stedsans, en eks-kone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen.

Vi oplevede succesparret i sæsonen 2018/2019 i forestillingen ”Livet – hvor svært kan det være?”,så glæd jer til forestillingen ”Eks-mænd – sku’ vi se at komme videre?”.

 

(folketeatret)

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Årets familieforestilling for de lidt større børn er en livlig og humoristisk version…

Giv dine børn eller børnebørn en lærerig og underholdende oplevelse med denne magiske, morsomme og fantasifyldte…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: