program


Emma Gads Takt & Tone 100 år inkl. spisning

Emma Gads Takt & Tone 100 år inkl. spisning

En humoristisk og musikalsk forestilling med efterfølgende spisning.
MEDLEMSRABAT 50 KR.

Medvirkende: Allan Højer

Året er 1968. Den kendte visesanger og entertainer Otto Schønberg, skal medvirke i programmet ”Kender De Deres Klassikere”? Denne udsendelse skal handle om Emma Gads Takt og Tone, en dame, som Schønberg tydeligvis ikke har hørt om. I starten er han fordomsfuld og nedladende. Siden forundres han over de tidløse kommentarer til vores opførsel, de sjove betragtninger og store menneskekundskab. Han, og forhåbentlig publikum, ender med at blive overrasket, nuanceret interesseret og varm om hjertet.I forestillingen er der sjove citater og oplæsning fra bogen. Afsnit om Emma Gad som person samt mange kendte viser og sange. Sangene og viserne er bl.a. Penge, Bar’ det var mig, Kys Hinanden, Jeg snakker med mig selv, Månestrålen, Konen, kællingen, madammen og Jeg sætter min hat, som jeg vil.

 

Emma Gad 1852-1921:

Emma blev gift i 1872 med en officer i Flåden. Hun debuterede som dramatiker 1886 og skrev flere skuespiltil Det Kgl. Teater. I 1915 blev hun ansat ved Politiken med opgaver om familie og forbrugerstof. Hun var aktiv i Kvindebevægelsen. Det fortælles, at hun skrev Takt og Tone inspireret af den frygtelige opførsel, som de såkaldte Gullaschbaroner førte sig frem med i selskabslivet.

 

Citater (Takt & Tone):

Naturen har nu engang indrettet det sådan, at damer altid glemmer noget i selskab! Tal ikke for meget om Deres helbred, selv om det er dårligt. Det keder folk usigeligt! Man bør gøre sig klart, at de ældre til alle tider har syntes, at verden er gået tilbage siden deres ungdom!

Producent: Teatret OPtimis

PÅ PLAKATEN


For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: