program


Emma Gads Takt & Tone 100 år inkl. spisning

Emma Gads Takt & Tone 100 år inkl. spisning

En humoristisk og musikalsk forestilling med efterfølgende spisning.
MEDLEMSRABAT 50 KR.

Billettyper


300.00 kr.
Bord 01, Bord 02, Bord 03, Bord 04, Bord 05, Bord 06, Bord 07, Bord 08, Bord 09, Bord 10, Bord 11, Bord 12, Bord 13, Bord 14, Bord 15, Bord 16, Bord 17, Bord 18, Bord 19, Bord 20, Bord 21

DatoMedvirkende: Allan Højer

Året er 1968. Den kendte visesanger og entertainer Otto Schønberg, skal medvirke i programmet ”Kender De Deres Klassikere”? Denne udsendelse skal handle om Emma Gads Takt og Tone, en dame, som Schønberg tydeligvis ikke har hørt om. I starten er han fordomsfuld og nedladende. Siden forundres han over de tidløse kommentarer til vores opførsel, de sjove betragtninger og store menneskekundskab. Han, og forhåbentlig publikum, ender med at blive overrasket, nuanceret interesseret og varm om hjertet.I forestillingen er der sjove citater og oplæsning fra bogen. Afsnit om Emma Gad som person samt mange kendte viser og sange. Sangene og viserne er bl.a. Penge, Bar’ det var mig, Kys Hinanden, Jeg snakker med mig selv, Månestrålen, Konen, kællingen, madammen og Jeg sætter min hat, som jeg vil.

 

Emma Gad 1852-1921:

Emma blev gift i 1872 med en officer i Flåden. Hun debuterede som dramatiker 1886 og skrev flere skuespiltil Det Kgl. Teater. I 1915 blev hun ansat ved Politiken med opgaver om familie og forbrugerstof. Hun var aktiv i Kvindebevægelsen. Det fortælles, at hun skrev Takt og Tone inspireret af den frygtelige opførsel, som de såkaldte Gullaschbaroner førte sig frem med i selskabslivet.

 

Citater (Takt & Tone):

Naturen har nu engang indrettet det sådan, at damer altid glemmer noget i selskab! Tal ikke for meget om Deres helbred, selv om det er dårligt. Det keder folk usigeligt! Man bør gøre sig klart, at de ældre til alle tider har syntes, at verden er gået tilbage siden deres ungdom!

Producent: Teatret OPtimis

PÅ PLAKATEN


Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

Efter at have været på turne i det meste af verden, kommer den…

En evigt aktuel forestilling om den store forskel, der er på at være…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: