program


Emma ude af takt
2

Emma ude af takt

AFLYST
Med humoristisk takt og velkendte toner synges og fortælles historien om Emma Gad og vor tids forhold til gyldne leveregler.  Læs mere

AFLYST

De seks skønne kvinder fra succesforestillingen, Lillys Danmarkshistorie tager nu fat på Emma Gads gode råd om opførsel: "Man skal aldrig stikke servietten i knaphullet", "Man må undgå al støj, idet man spiser", "Lær Deres børn i tide at være uafhængige af andres hjælp". Fru Gad rådgav ikke kun om etikette i selskabslivet men også om god skik og opførsel i forbindelse med de mere alvorlige sider af livets forhold. I 60'erne og 70'erne blev det en regel, at der ikke måtte være nogle regler. I dag er der en modbevægelse på vej, for der er stadig brug for manualer til det sociale liv.

Med humoristisk takt og velkendte toner synges og fortælles historien om Emma Gad og vor tids forhold til gyldne leveregler.

Medvirkende: Birgitte Raaberg, Pia Rosenbaum, Christiane Bjørg Nielsen, Tanya Lund Andersen, Henriette Rosenbeck, Sanne Graulund.

Instruktion: Madeleine Røn Juul

Dramatiker: Vivian Nielsen

Kapelmester: Sanne Graulund

Producent: Folketeatret

Her kan du se undervisningsmaterialet: https://www.folketeatret.dk/media/1382/emma-ude-af-takt_skolemateriale_final.pdf

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Nordsjælland.

Tag med lokalhistoriker Carsten Egå på en byvandring til ikoniske steder fra 2.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: