program


Emma ude af takt

Emma ude af takt

Emma gad – nu gider vi igen!
Birgitte Raaberg, Pia Rosenbaum, Christiane Bjørg Nielsen, Tanya Lund Andersen, Henriette Rosenbeck og Sanne Graulund, de seks skønne kvinder fra succesforestillingen Lillys Danmarkshistorie, tager nu fat på Emma Gads dannelseshistorie:

Billettyper


230.00 kr. - 295.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoMed humoristisk takt og velkendte toner synges og fortælles historien om Emma Gad og vor tids forhold til gyldne leveregler.

Folk omkring os har jo glemt, hvordan man opfører sig, ikke sandt! Så der er god grund til at  genopfriske regler for den gode opførsel.

Emma Gad gav for lidt over 100 år siden gode råd i bestselleren Takt og Tone - hvordan vi omgås. Hun rådgav om etikette i selskabslivet og om god skik og opførsel i forbindelse med de mere alvorlige sider af livets forhold. I 60’erne og 70’erne blev det en regel, at der ikke måtte være nogen regler. Men i 2020 er der igen hårdt brug for manualer til det sociale liv, og det er bemærkelsesværdigt, hvor mange af Emmas gyldne leveregler, der har både underholdningsværdi og relevans.

(folketeatret)

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Dansk Danseteater præsenterer en brutal og rå nytolkning af August Strindbergs skandaløse trekantsdrama…

Jels Vikingespil 2021 har premiere på forestillingen, Krakes Kæmper, fredag den 2. juli…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: