program


En rejse med datahelten igennem den digitale slagmark

En rejse med datahelten igennem den digitale slagmark

Et foredrag om de sociale mediers magt, som giver stof til eftertanke. Er det os, der bruger sociale medier, eller det er de sociale medier, der bruger os?

Med afsæt i sin roman ”Datahelten” ser Benjamin Lamberth på, hvordan vi bliver overvåget, bestjålet og manipuleret på sociale medier og giver inspiration til en større bevidsthed om vores tilstedeværelse online.

Kom med på en tur gennem den globale digitale slagmark, hvor IT-giganterne slås om vores opmærksomhed og personlige information med alle midler og med grusomme konsekvenser for almindelige mennesker, der kommer i klemme i datakrigen.

Om romanen
Datahelten: thriller
Af Benjamin Lamberth (f. 1980) (2019)

En mand på social deroute tager hævnlysten kampen op mod farerne fra vores gennemdigitaliserede Danmark, når det gælder overvågning, indsamling af persondata og afhængigheden af de sociale medier.

Lån den på biblioteket

Forventet varighed: 2 timer
Unummererede siddepladser

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Tag på markvandring med vores værter og smag på årets høst fra Besøgsmarken…

Sommerferie på Sorø Museum: Byvandring i børnehøjde. Kom med og hør de skæve…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: