program


Entré Bundsbæk Mølle
2

Entré Bundsbæk Mølle

Bundsbæk Mølle blev opført omkring 1640. I 1840 brændte møllen, men blev genopbygget i 1843. I dag kan du opleve, at mølleren igen maler mel, bageren bager brød, og smeden arbejder ved essen. Tag også børnene med på en tidsrejse tilbage til 1800-tallet og nyd en kop kaffe i de hyggelige møllestuer.

Billettyper


0.00 kr. - 75.00 kr.
2 Billettype(r)

DatoAPRIL - OKTOBER

Juli - august: søndag - torsdag kl. 11-16.  Voksne: 75 kr.  Børn u. 18 år gratis. 

Bundsbæk Mølle blev opført omkring 1640, og i 1700-tallet var den søgt af bønder fra nabosognene. I 1840 brændte møllen, men blev genopbygget i 1843. I dag kan du opleve, at mølleren igen maler mel, bageren bager brød, og smeden arbejder ved essen. Se tidspunkter for aktiviteter i kalenderen. Du kan også sætte dig i kaffestuen eller se udstillingen om Danmarks udstødte rakkere, der boede tæt ved Bundsbæk Mølle indtil 1932.

Hver mandag til torsdag arbejdes der med forskellige gamle håndværk ved Bundsbæk Mølle. Mød mølleren, bageren og smeden - og selvfølgelig møllerfruen der står i køkkenet og serverer kaffe og kage.

På Bundsbæk Mølle er rig mulighed for at mærke hvordan hele huset ryster, når mølleren sætter hjulet i gang, for at indsnuse duften, når bageren er i køkkenet og for at høre den klingende lyd af jern mod jern, når smeden arbejder ved essen. I kan møde smeden og mølleren disse dage:

Smeden: mandag ­- torsdag kl. 13­.00-16.00
Mølleren: mandag ­- torsdag kl. 13.00-­16.00
Bageren: mandage kl. 13.00-16.00

Udstilling

Her bringes rakkerpakket til live, når vi fortæller historien om Danmarks udstødte rakkere. Oplev rakkerne gennem genstande, lyde, billeder og film.

Ta' på tidsrejse

Vi leger os 150 år tilbage i tiden, og oplever Bundsbæk Mølle, som den var engang. Kom og deltag i de daglige gøremål, som mølleren og hans familie havde travlt med i gamle dage. Der er tidsrejse i juli & august: Tirsdage kl. 11 & 14. 

Butik &  Café

Nyd en kop kaffe i de hyggelige stuer, som møllerens gæster gjorde i gamle dage. Lad dig friste af de nostalgiske varer i den gamle købmandshandel. 

Bundsbæk Mølle er en del af Ringkøbing-Skjern Museum. Læs mere om Bundsbæk Mølle og Ringkøbing-Skjern Museum på www.levendehistorie.dk.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Oplev den vilde natur på Røsnæs.
MAJ: 06. | 13. | 20.…

Velkommen til årets julefrokost

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: