program


Entré / Eintritt - Ringkøbing Museum

Entré / Eintritt - Ringkøbing Museum

På Ringkøbing Museum kan I dykke ned i historier om Anden Verdenskrig. Oplev udstillingen "Flyvere i natten" og gå ind i den rekonstruerede bunker.

DatoKlik her for at se flere datoer(55)

På Ringkøbing Museum kan I dykke ned i historier fra Anden Verdenskrig. Bliv klogere på ”Houvigfæstningen” med det tyske bunkeranlæg ”Kryle” og Luftwaffes radarstation ”Ringelnatter” lidt nord for Søndervig. Få også historien om de 19 allierede fly, der styrtede ned omkring Ringkøbing Fjord under krigen.
Helt unikt kan I også komme ind i en rekonstrueret bunker. Efter krigen blev bunkerne på stranden rømmet - undtagen én, som sandede til. Den stod uberørt, som en tidslomme, indtil en storm fritlagde den i 2008. På museet er bunkeren og dens interiør rekonstrueret, så I kan gå ind i den. For at få den fulde oplevelse, anbefaler vi at I også tager med på museets bunkertur. Se mere på bunkertur.dk

Ringkøbings historie

På det gamle Dommerkontor tager de flotte gamle huse, hestevognene og den gøende hund på Jesper Malers billeder jer med tilbage til 1800-tallet og til Vestjyllands lille hovedstad. Gør oplevelsen komplet og tag med på en museets byvandring i løbet af sommeren.

Du skal fremvise coronapas, når du besøger museet
Myndighederne stiller krav om, at alle besøgende over 15 år skal fremvise coronapas. 

Husk også at vise ID.

Følger du ikke retningslinjerne, kan du blive bortvist. 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Præstegården, der dannede rammen om digterpræsten og modstandsmandens mest virksomme år, er nu…

Hvor mange insekter kan vi finde i skoven og kan vi finde ud…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: