program


Entrebilletter - 2021

Entrebilletter - 2021

Nivaagaards Malerisamling er et kulturelt mødested på tværs af generationer. Her mødes gæster om kunsten, der inspirerer til at spejle sin egen samtid i 500 års kunsthistorie.  Læs mere

Billetpriserne er inkl. 7 kr. gebyr. Gæster u. 18 år har gratis adgang, men skal have en forhåndsbooket billet af hensyn til det samlede antal gæster på museet. Entrébillet giver adgang til de aktuelle særudstillinger 'Historier om mødre' og 'Danh Vo præsenterer' og museets egen kunstsamling.

Bliver man forhindret i at besøge museet med sin bestilte billet, er det vigtigt at melde afbud til info@nivaagaard.dk, så man ikke optager pladsen for andre, der gerne vil besøge museet i en tid med begrænset adgang. I følge handelsbetingelserne refunderes billetten ikke.

Åbningstider:
Tirsdag - fredag kl. 11-20
Lørdag - søndag kl. 11-17

Cafe og butik følger museets åbningstider.

Nivaagaards Malerisamling er et kulturelt mødested på tværs af generationer. Her mødes gæster om kunsten, der inspirerer til at spejle sin egen samtid i 500 års kunsthistorie.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Se Solvognens fundsted og udstillingen Solens Land og slut af med lokalt øl…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: