program


Entrebilletter - Museum Obscurum

Entrebilletter - Museum Obscurum

Det farlige, det mystiske og det uforklarlige drager os og pirrer vores nysgerrighed. Træd ind i en fantastisk verden, hvor fortidens og nutidens mærkelige og mystiske væsner mødes. Opdag den "hemmelige" kryptozoologiske samling, og lær samleren Cornelius S.C. Rödder bedre at kende.  Læs mere

DatoKlik her for at se flere datoer(109)

Museum Obscurum

Husk også at bestille en gratis plads til dine børn.

Det farlige, det mystiske og det uforklarlige drager os og pirrer vores nysgerrighed. Træd ind i en fantastisk verden, hvor fortidens og nutidens mærkelige og mystiske væsner mødes. Opdag den "hemmelige" kryptozoologiske samling, og lær samleren Cornelius S.C. Rödder bedre at kende.

Køb dine entrébilletter online.
Husk at holde godt afstand, når du besøger Museum Obscurum.

Regeringens sommerpakke betyder halv pris på entrébilletten til Museum Lolland-Falsters fire udstillingssteder fra 27. juni til 9. august.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Velkommen til Nordsjælland.

Slåbrock Trio er tilbage på scenen, med et humoristisk indslag

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: