program


Entrébilletter til valgfri dag

Entrébilletter til valgfri dag

Åbningstider
Onsdag-søndag: 10-16

DatoEt oplevelseshus med biler, mennesker og kulturhistorie i centrum

Til forskel fra mange andre bilmuseer, rummer vores hus stor diversitet med en masse spændende elementer og oplevelser. Her er bl.a. biograf og legeplads, café og orangeri, esport SIM racing og racerbane, eventfaciliteter og mødelokaler samt autohotel og kontorhotel.

Huset i almindelighed og rammerne i særdeleshed, rummer plads til alle, vækker minder for en del, starter samtaler for de fleste, og den intime og hyggelige indretning fremmer nærvær og fællesskaber.

Med andre ord byder vi alle velkomne, og uanset om det er bilnørden eller businessmanden, vennerne eller virksomheden, familien eller firmaudflugten, skoleklassen eller søndagsbilisten, sikrer vi en oplevelse i særklasse. Og med en skiftende udstilling og et varieret temaprogram, gør vi alt for at vi ses igen og igen.

PÅ PLAKATEN


Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Det er nu igen muligt at opleve det traditionsrige arrangement Afternoon Tea i Fuchsiahaven i Sorø, når Akademihaven danner rammerne…

En rundvisning på Vejrhøj Vingård - i marken og vineriet - med smagsprøver.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.