program


Er Gud hjemme?

Er Gud hjemme?

Dette epos om næstekærlighed er en familieopera, der vises to gange i Skt. Nikolai Kirke i Nakskov.

Operaen er nykomponeret/nyskrevet og fortælles og synges på dansk - en oplagt mulighed for børn på over 8 år og deres forældre for at opleve et epos om næstekærlighed og få en rigtig god snak bagefter.

Vi møder kirketjeneren Lucy, (som egentlig er en engel), der opdager, at kirken skal lukkes - og 3 vise mænd dukker op fra hver deres verdensdel med et bud på, hvad kirken så kan bruges til: Bazar, gospeltempel, sushirestaurant - og hvor går Gud så hen?

Mystikken breder sig, og vi får vendt dybsindige emner som liv, død og tro på et underfundigt, børnevenligt og filosofisk niveau - tilsat masser af gode sange og musik.

Hvordan skyr, X-faktor, sushi og 3 vise mænd hører sammen … ja, det må opleves.

 

Forestillingen vises to gange i Skt. Nikolai Kirke.

Kl. 13: Menighedsrådet inviterer årets konfirmander til forestillingen, men andre er også velkomne til at købe billetter.

 

Kl. 18: En enestående chance for voksne og børn over 8 år med deres forældre (eller bedsteforældre) for at opleve opera i fantastiske rammer.Musik: Lars Fjeldmose.(Operaen i Midten)

 

 Forestillingerne vises i samarbejde med Skt. Nikolai Kirkes menighedsråd

 

PÅ PLAKATEN


Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

Den perfekte optakt til julen 2018 En intim julekoncert med Søs Fenger Kvartet

Genki is an animanga convention taking place in Farum, Denmark

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: