program


Et dukkehjem

Et dukkehjem

Tre skuespillere, en iPod, et par og deres hus eller lejlighed samt 30 publikummer skaber den mest naturalistiske udgave nogensinde af Ibsens verdensberømte ægteskabsdrama.  Læs mere

Henrik Ibsens »Et dukkehjem« er et af de mest spillede teaterstykker i verden. Måske fordi Ibsen forstår virkelige mennesker. 

Den berømte norske dramatiker ønskede, at teatret skulle være ligesom det rigtige liv. Skuespillerne skulle agere som rigtige mennesker, og scenen skulle ligne et virkeligt hjem. Derfor spiller Teatergrad ET DUKKEHJEM i et privat hjem. 

Tre skuespillere, en iPod, et par og deres hus eller lejlighed samt 30 publikummer skaber den mest naturalistiske udgave nogensinde af Ibsens verdensberømte ægteskabsdrama. 

Randers EgnsTeater og Teatergrad arbejder tæt sammen om at finde et lokalt par, der skal lægge hjem til.Fix & Foxys »Et dukkehjem« blev første gang produceret i samarbejde mellem Det Kongelige Teater og Oslos National Teater og med støtte fra Stiftelsen Skandinavisk Teaterpris.

OBS! De private hjem er nu fundet, og publikum vil i dagene op til forestillingen modtage en mail med den adresse, hvor de skal opleve et Dukkehjem. Hvis du har billetter til denne forestilling og ikke har hørt noget senest mandag 5. marts, så kontakt venligst Randers EgnsTeater på 87 10 19 00, skriv til Tine Eibye på tine@randersegnsteater.dk eller skriv til os på Facebook.

PÅ PLAKATEN


BOATSHOW

Messe C

HØJERE SKUMSPRØJT FOR VANDMÆND, HAVFRUER, LANDKRABBER, SØSTJERNER OG ALLE DE ANDRE

Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

En vandring på 6 – 7 km hvor landskabet omkring Klint bakker og…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: