program


Et dukkehjem

Et dukkehjem

Tre skuespillere, en iPod, et par og deres hus eller lejlighed samt 30 publikummer skaber den mest naturalistiske udgave nogensinde af Ibsens verdensberømte ægteskabsdrama.  Læs mere

Billettyper


140.00 kr.
Billet

Dato


Henrik Ibsens »Et dukkehjem« er et af de mest spillede teaterstykker i verden. Måske fordi Ibsen forstår virkelige mennesker. 

Den berømte norske dramatiker ønskede, at teatret skulle være ligesom det rigtige liv. Skuespillerne skulle agere som rigtige mennesker, og scenen skulle ligne et virkeligt hjem. Derfor spiller Teatergrad ET DUKKEHJEM i et privat hjem. 

Tre skuespillere, en iPod, et par og deres hus eller lejlighed samt 30 publikummer skaber den mest naturalistiske udgave nogensinde af Ibsens verdensberømte ægteskabsdrama. 

Randers EgnsTeater og Teatergrad arbejder tæt sammen om at finde et lokalt par, der skal lægge hjem til.Fix & Foxys »Et dukkehjem« blev første gang produceret i samarbejde mellem Det Kongelige Teater og Oslos National Teater og med støtte fra Stiftelsen Skandinavisk Teaterpris.

OBS: Vi søger par, der gerne vil lægge hus til. Eneste krav er, at man skal være et par, der bor sammen. Men skal kunne få eventuelle børn passet. Og så skal der være plads til 30 publikummer. Vi sørger for resten. Hvis det har interesse, så kontakt Tine Eibye på tine@randersegnsteater.dk.

PÅ PLAKATEN


Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

En musikalsk forestilling med Mikkel Schrøder

Shakespeare når han er bedst. En rablende skør komedie skrevet af den store…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: