program


FAMILIESØNDAG: Lav dit eget emblem

FAMILIESØNDAG: Lav dit eget emblem

Kom med til Familiesøndag den 25. september, hvor vi lader os inspirere af præsternes flotte kapper - kaldet messehagler - som lige nu er udstillet på museet.

Til familiesøndagen kigger vi nærmere på messehaglerne og taler om de forskellige symboler, vi kan finde på dem.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Torsdag, 09. Juni 2016 19:30

Familiesøndag er et fast tilbud for børn den sidste søndag i hver måned fra kl. 11- ca. 12.30. Dagen består først af en omvisning i børnehøjde med sjove øvelser undervejs. Bagefter er der en kreativ opgave i børneværkstedet, som tager udgangspunkt i noget af det, I lige har set i udstillingen.

 

Billetter:

Værkstedsbillet barn: 25 kr.

Voksne gratis ved betalt entré eller med klubkort.

Aktuelt


Torsdag den 27. oktober kl. 19.30 kommer Ole Blædel forbi Planetariet i Jels. Baseret på sin anmelderroste debutbog "Et halvt år i Gestapos kløer" fører Ole Blædel publikum igennem fortællingen om sin morfars lidelser under Anden Verdenskrig.

Juleeventyret om Cirkeline og den dag hun sammen med musene Ingolf og Frederik får gjort de sidste julegaver klar, hentet juletræ og fremtryllet en stjerne til toppen af juletræet. Familieforestilling fra 3 år.

Papkasser er ikke kun papkasser – de kan skabe verdener. En forestilling for de helt små om legens uendelige muligheder. Alder: ½ - 5 år

PÅ PLAKATEN


Årets sidste Gylden Torsdag finder sted den 6. oktober, og denne gang viser museets direktør Anna Krogh rundt i udstillingen…

Only in Danish. Den E-mail du modtager efter du har gennemført købet, indeholder din adgang til den podcast du har…

-en revy for hele Amager, og resten af Danmark

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.